Buldara – Здравословни храни и добавки!

„Булдара“ е създадена през 2008 година с мисията да увеличи културата на хранене и да създаде предпоставки за приемане на естествени и натурални продукти , с което да подобри здравето на хората.

Фирмата притежава затворен цикъл на производство, който осигурява изключително високо качество на произведените продукти. За производството се ползват само подбрани и висококачествени натурални суровини от проверени доставчици.

УСЛУГИ


Освен основното ни производство, можем да ви предложим и услуги „на ишлеме“ за производство на готови продукти на едро, дребно или полуфабрикати, като например:
  • брашна от семена
  • студенопресовани масла
  • кюспе и други

ПАРТНЬОРИ


Наши партньори са две от големите маслобойни фабрики в България, които не само допринасят за изпълването необходимия капацитет за задоволяване на националната мрежа от обекти, но и дават възможност за дистрибуция на стоката на международно ниво.

Стараем се да подкрепяме българското, като постоянно търсим нови доставчици в лицето на младите, а също и на опитните български фермери. Идеята ни е да дадем сигурност при изкупуване на стоката на фермерите и сигурност, че ще можем да набавим необходимите количества суровина, за да изработим качествен продукт за нашите клиенти.